Щастя

Та-Таша
Шукають люди щастя навколо
Затримують повітря и погляд
І бачать люди сни кольорові
І так бажають жити кайфові

Їм модний одяг, стильні чоботи,
Драйвові пісні, класні друзяки
Потрібні так, немовби у цьому
І зміст знайдуть, і щастя й подяку

І маски одягаються різні
В залежності від часу й події
Але фальшиві очі навколо
Такі серця холодні, без віри…

Усі забули ,що таке щастя
І що то є, та внутрішня радість
І все навколо нас тільки парить
Усюди бачимо тільки заздрість

Відкриймо очі, люди, для щастя
Давай знайдемо райдугу віри
Нехай зміняється все на краще
Хоч як не було б: гірко чи дивно