Будь ласка, дай мен долонь...

Яковенко Елена
 
Будь ласка, дай мені долонь...

Хочу її у руки взяти...

Торкнутись бережно очей...

І ніжно губи цілувати...
       

Притиснутися до грудей...

І ти!...

Тримай мене міцніше...

Почути шепіт журавлей,

І насолоджуватись тишей...
       

Мені потрібні міцні руки,

Тверда опора – це плече.

Надійний затишок у смуті,

А ще...

15.09.07