Спостер гаючи - спостер гай!

Яковенко Елена
Спостерігаючи - спостерігай!

Але!!!
Нічого - не торкай!!!

Воно - і так усе крихке...

Із скла і мармуру - тонке...

       

Це - тонкий лід...

Це - тонкі грані...

Усе життя...

Це - орігамі...