Монро i Кенедi

Андрей Й
Попіл попелюшки
Донька Монро i Кенедi
Пістолет під подушкою
Наша зустріч в середу
Наша смерть у п'ятницю
А життя сповільнилось
Він народився п'яницею
А вона повією
І в прозорих натяках
Понад дахом в космосі
Жовта преса в захваті
А вони у розпачі...