Stabbing The Drama - Soilwork

Олег Эйнар
Мои слова вредят, хочу ударить сейчас!
Я поздравляю тебя, ведь ты нашёл сам себя
Читал проповеди, бился в истерике
Так перестань же иметь себя, послушай
- Всё в этом мире не безнадежно
Ты уже спас свою душу?
- Всё зависит от чьей-то милости
Ты же знаешь
Ты лишь прикрываешься такими мыслями

Я жду, что-то увидеть стремлюсь
Хочу как лучше…
- И медленно тону

Я опустошен, мне бояться нечего
Мой разум грязен
Я ощутил участь потери
- Не переступай эту грань
Ты уже спас свою душу?
- Всё зависит от чьей-то милости
Ты же знаешь
Ты лишь прикрываешься такими мыслями

Держи наготове орудие ума, за секунду сотри все следы
За каждым отрывком острой драмы в себе, следи

Я жду, что-то увидеть стремлюсь
Хочу как лучше…
- И медленно тону
Я жду, что-то увидеть хочу
Моё наказание
Быть здесь, на дне

Не верю, как могло случиться
Мой разум стал противен
Жалею себя, решено мною
Как поступить со своей
Страдающей душою

----------------------

My declaration hurts, just wanna stab it right now!
Congratulations, you`ve found yourself
Been preaching too many times to an hysterical mind
So wont you fucking behave yourself
- Its all in there, without despair
So you`ve saved your soul?
- It always depends who will deliver
Have you ever known
Such a beautiful mind that gives you shelter

Im waiting for something to show,
I might as well...
- Just drag me down so low

I`m down the drain and I`ve got nothing to fear
With a polluted mind
I had my share of losing
- Don`t you ever cross that line
So you`ve saved your soul?
- It always depends who will deliver
Have you ever known
Such a beautiful mind that gives you shelter

Break the record, in a second, cherish your mental weapons
Watch the progress from an aspect that`s stabbing the drama inside

I`m waiting for something to show,
I might as well...
- Just drag me down so low
I`m waiting for something to show,
My punishment
For being down so low

I can`t believe how it used to be,
Selfish minds were abusing me
Self pity and determined to crawl
Manipulation of a merciful soul