Ти...

Аманда Легран
Ти-моє серце,мої крила,
Ти-мій коханий,мій єдиний,
Ти-подих мій,мої бажання,
Ти-кращій,ти-моє кохання...

Усі ці дні,роки,хвилини,
Кохаю досі я тебе.
До тебе,милий,тільки лину,
Вже сліз нема.Пробач за все.

Можливо,я для тебе ворог,
Можливо,янголом тобі,
Колись я буду,знаю,піздно,
Любов ця,мабуть,навіки...

Пробач мене за всі помилки,
Які зробила я колись,
Пробач,я мабуть не єдина,
Яку кохав ти,не журись!

Мабуть,ти той,хто був зі мною
Усе життя моє грішне,
Мабуть,ти той,хто відає про втому,
Про сенс життя і про себе.

Ти той,хто буде завжди жити
В моєму серці,як оті
Чудові,лагідні,тендітні квіти,
Ти-серце,ти-життя моє!

Пробач мене за те,що небайдужа,
Пробач за те,що я сумую без тебе,
Пробач,забути тебе я не можу,
Кохаю досі.Ти пробач мене...