I m not crying

Алина Тёмная
I’m not crying,
I don’t feel pain,
I’m just find
In my heart rain…

Хочешь, дотронься рукою
До края мокрой щеки
И сам ты почувствуешь боль,
Что убивает меня изнутри…

I’m just trying
To find my real love
And that’s why I’m not crying
It’s just the rain