Украiно - ненька..

Ангелина Моисеенко
Украiно - ненька,
Украiно - мати,
Не давай, рiдненька,
Тебе плюндрувати.

Гори i долини,
I лани широкi
З Львову i до Криму -
Нашi то витоки.

Ти тримайся, рiдна,
Час твiй ще настане,
Будешь жити вiльно,
Бийся ж з ворогами.

Ви з Росiэй - сестри,
Що живуть роздiльно,
Спiльнi - iнтереси,
I одна - родина.

По однiй же - легше
Вас завоювати,
Голос пташок певчiх
Може замовчати.

Ви спiвайте краще
Колисковi дiтям,
Дружбу необачно
Ви не обiрвiте.

Приспiв:
Украiно, Украiно,
Ви з РосiЕю - Единi
Дочки матерi однеi,
Так живи у мирi з нею.