Крила шенгену

Бондарь Александр
Подивись в мої очі... бачиш, я більше не плачу...
За спиною крила, що склеєні скотчем шенгену...
Заломлена доля сканує минуле рентгеном...
Та ставить діагноз бронхіту думок на удачу...
Все вже було у житті... та багато ще буде...
Все вже було... і кохання, і жалісна зрада...
Багато чого іще буде, та дам собі ради...
Все зрозумію, збагну, бо тому що ми люди.
Все вже було... іще буде... душа у полоні....
За спиною крила, що склеєні скотчем шенгену...
Серце затьмарено подихом хворих легенів,
Та я відлітаю у небо, до Бога в долоні...