Кахаю, люблю..!

Олег Судник
И кожны раз калi
       звiняць званы,
кахання шлях знайсцi
       я мару, а не шлях маны..
Найлепшую з замоў
я цiха вымаўлю:
 - Адзiная мая,
я Вас люблю!


Iмклiвы дотык рук
- бы сонца цеплыня,
дыханнем кожным паўтару
       заветнае iмя.
Святло тваiх вачэй
- жыву хвiлiнаю,
калi змагу сустрэць
- цябе Адзiную..!


И кожны раз калi
       звiняць званы,
кахання шлях знайсцi
       я мару, а не шлях маны..
Найлепшую з замоў
я цiха вымаўлю:
 - Адзiная мая,
я Вас люблю!


..