Оптимист

Наталия Чебан
       
Паразважаць аб вашым жыцці
Вы не жадаеце?
Калі Вам цяжкам бывае ісці
Вы спяваеце?
А калі гора вакол, турбота
Вы смеяцеся?
А калі страцілі Вы надзею
Спадзеяцеся?
А калі перашкоды адолелі Вас
Ідзеце ўперад?
А калі цяжка Вам у гэты час
Ці маеце веру?
Веру ў тое, што наша жыццё-
Есць падарунак…
Веру ў тое, што ў кожнай бядзе-
Прыдзе ратунак!
Ці то яшчэ будзе на вашым шляху-
Сілы гартуйце!
Паразважаць аб вашым жыцці Вы паспрабуйце…
       27.02.2007г.