Окутан безнадежностью своею... Юка Куарский

Репин В.
Окутан безнадежностью своею,
Во сне не вижу даже Вашу тень;
Имею только то, что я имею...
Без Вас мне тяжек этот лютый день.

Засмученість легенько огортає,
я Вашу тінь не бачу навіть в снах.
Сьогодня маю тільки те, що маю*.
Мені без Вас так важко в лютих днях.
 
"28.02.2006." (Юка Куарский)