Для нього

Сёстры Комазовы
Ти – моє сонце і гори,
Ти – мій ліхтарик, що місяцем звуть.
За тобою пірну у кохання море,
Полину я серцем до тебе, як зорі зійдуть.
Батькам я скажу, що пішла в магазин,
Сестрі – щоб чекати не сміла.
Закрию очі і вкраде мене лімузин.
Вкраде закохану душу з померлого тіла.
 
Крошка Ру