Забавная арифметика, Весёлый счёт, Карнавальные ма

Валентина Черняева
Рисунок Валентины Черняевой

Карнавальные маски

Карнавал сегодня в зале.
Будет Гном на карнавале.
Он пойдёт на Праздник Ёлки.
Нужно маску взять на полке.
А на полке много масок
Да из самых разных сказок!

Может, вы сейчас смогли бы
Указать на Гнома выбор?
На картинке без подсказки
Сосчитайте-ка все маски.

Маски для карнавалу

На ялинку гном збирався.
Вбрався, взувся, причесався...
Та спізнився. Справа в тому,
Що одна потрібна гному,
Та найкраща сама маска!
Ти допоможи, будь ласка!

А до обраної маски
Пригадай ще й назву казки.
На малюнку без підказок
Полічи всю решту масок.