А есть ещё Любовь... Муки и радости. Зима 2007

Strega
На свете есть Любовь, которою живём
На свете есть Любовь, которой дышим
На свете есть Любовь, когда вдвоём,
Когда другое сердце рядом слышим

На свете есть Любовь, что лечит души
На свете есть Любовь, что дарит жизнь
На свете есть Любовь, что слёзы сушит
На свете есть Любовь, что не роняет вниз
 
На свете есть Любовь, что бережет мечту
На свете есть Любовь- защитница в дороге
На свете есть Любовь, что дарит высоту
На свете есть Любовь, которой много

На свете есть Любовь в протянутых руках
На свете есть Любовь, что перед сном в молитве
На свете есть Любовь, что греет и в снегах
На свете есть Любовь - последняя попытка

На свете есть Любовь, что гонит страхи
На свете есть Любовь – спасение из ада
На свете есть Любовь как радуга-дуга
На свете есть Любовь – весной цветенье сада

На свете есть Любовь, что дарит свет
На свете есть Любовь, что возвращает веру -
Пред нею отступает даже Смерть....
 
А есть ещё Любовь, которой нет.

------------------------------------------------

Strega.There is a Love
Владимир Маркелов
http://www.stihi.ru/2008/02/14/2809

There is a Love that lives in us and never ends.
There is a Love, by which we breathe and sing, like bird.
It’s Love, when both of us are fallin’In love;
And when the other heart we’ve heard.

There is a Love that treats the soul by pleasing sound.
There is a Love that gives a life.
There is a Love - that tears can dry.
There is a Love that will not let ye down.

There is a Love that tenderly takes care of a dream.
There is a Love that saves you in your life-way.
There is a Love that gives a Wings.
There is a Love that inexhaustible.

There is a Love in stretched hands, gives birth to hopes.
There is a Love, that - in a pray before the night.
There is a Love that warms us in a snow.
There is a Love - that is the last and slender try.

There is a Love that banishes a fear when it’s dark.
There is a Love – saves our life, to Hell we bring.
There is a Love - as bright a rainbow-arch.
There is a Love - a bloomin’ of a garden in the spring.

There is a Love that is the Light, which to the eye is pleasant.
There is a Love that can restore a Faith -
And even Death is weaker than the Love....

And there is - an irreal Love, which is’nt present.