И если ты не видишь...

Лъчезар Захариев
Ако не си разбрала,
аз ти казвам,
че не съм човека,
с когото да прекараш вечер,
в свободното си време
да ме вместиш.
Любов, сърце и време
не дарявам.
Влюби се,
и на душата си вулкана
накарай да изригне
безутешен.
И ела при мен.
Тогава.

-------------

И если ты не видишь,
то скажу,
что я не развлечение
на вечер,
когда занять тот вечер
просто нечем.
Часы, любовь и сердце
Не дарю.
Влюбись,
И вот когда души твой
вулкан
взорвется, безутешен.
Тогда иди.
Тогда тебя
Я жду.