Сексуально, по-китайски

Лъчезар Захариев
Сексуално, по китайски

Прекрасно беше
да те любя през зениците.
Да влизам в теб,
като за мен си ги отворила.
А морско-синьото
не беше много в ириса,
но беше ясно,
че ще бъде страшен поривът.
Когато камъкът
се сблъска с океана,
и няма нито време,
нито място за милувката,
когато цялата енергия
на Вселената е спряла,
за да избухне яростно
и детонира чувства

-----------------

О Боже, как прекрасно было
любить тебя через очей зеницы,
войти в тебя путем,
что ты мне отворила.
Морской лазури
не было покоя
в твоих глазах,
но стало ясно,
что страшной будет буря.
Когда скала встречается
с волною,
не хватит времени
для ласк и поцелуев.
Энергия Вселенной на мгновение
замрет,
чтобы взорваться яростно,
воспламеняя чувства.