Колискова

Архимед
Ой, як згасло сонце, ніченька ходила,
у моїм віконці свічечку гасила.
Спить на тім віконці киценька сіренька.
Спи, моя дитино, спи, моя маленька!

Ой у небі місяць зорі випасає,
На сопілці срібній пісні награває.
Серед них і твоя зіронька одненька.
Спи, моя дитино, спи, моя маленька!

Янгол над тобою розправляє крила.
Виростай скоріше, набирайся сили.
Люблять тебе дуже твої тато й ненька.
Спи, моя дитино, спи, моя маленька!