Св тло дня забира н ч моя

Мигель Суарес
(пісня)

Знов світло дня ти забираєш,
Ніч моя,
І пил на небі зустрічаєш,
Як і я,

Не побажеєш доброй ночі,
В мою криницю ти заскочиш,

І заспіваєш дивним співом,
І слід зостанеться лиш пилом,

____________________________

Зайди ти зоре ясно горе,
Що запливало вдаль у море,
Щоб привітатися я міг,
Лише в один маленький спів,

Я залишаю даль страранну,
Я запою тобі осанну,
Якщо ти чутимеш мене,
То сердце з моря випливе..

_______________________________

Прощай моя любов, печаль,
Я в гори розриваю жаль,

Далеко - більше не зову..
Коли захочу - сам знайду...