Знова мен являлись голуби

Иван Славко
Знова мені являлись голуби
тепер вві сні
холодними лапками
тупцяли по обличчю, вістуни.
З країв нерідних вістку принесли,
з країв нерідних рідне шепотіння,
з країв далеких погляди сумні
тих хто кохали і кохати мусять...
Але кого?
Такі тривожні сни...
Удруге ви являєтеся, птахи -
холодні лапенята у росі -
знаки ж які, які
гіркі, солодкі,чорні, білі - знаки.