найвужчою iз камер...

Иван Славко
В пульсуючих в‘язницях цього світу
найвужчою із камер є я сам.
Коли б так не тримало в ребрах тіло,
коли б замки чужих метафор не стискали душу
Воля, одинока воля...
Без простору в розміряних кордонах,
Без часу - нескінченого чекання,
Без розпачу не з’єднатись з тобою.
 
       Мюнхен 96