Забарилась зима морозами

Инесса
Забарилась зима морозами,
Так я хочу літо із грозами.
Сонце кличе весну веселу,
Через річку в нашу оселю.

Вже птахи радіють піснями,
Та трава зеленіє лугами.
Все не мов оживає в намисті,
Незабаром появиться листя.

Небо манить до себе зір,
Сніг водою спустився із гір.
Починається нове життя,
Для природи є заняття.

 Віє вітер, шепоче землі:
- Так чарівна сьогодні ти.
На вбрання буде щедра вона,
Так прекрасна, чудесна весна.