Погляд - зима

Бондарь Александр
Твій погляд холодний... невже повернулась зима
До серця, до кінчиків зламаних нігтів,
Що впилися в спину й гарцюють її крадькома...
Не любиш... то дай хоч від споминів ліків.
Твій дотик болючий, неначе утрачений час
На спроби злетіти (без крил) до високого неба,
На спроби кохати, на спроби мовчати невчас...
Твій дотик для мене болюча потреба.
Твій дотик – це біль... в мене в серці вогонь...
Минуле без ліків... твій погляд – зима,
Та я вже не можу без твоїх долонь,
Що впилися в спину мою крадькома.