Песня укр

Переменчивая
Тиха пісня – пісня щастя.
Сльози діамантами з очей.
Ти усім щасливою здалася.
І серпанок опустився до плечей.

Дівчинко, невже тебе зламали?
Я не вірю що тобі вже все одно!
Полонили, задурили, налякали
Й квітами прикрасили чоло.

О принцесо, птахо білокрила!
В білій сукні і з жалобою в очах.
В твого щастя зламано вітрила.
Що ж у цих катів в серцях?

Ти розтерзана, розчавлена, розп’ята,
Але голос твій бринить немов кришталь.
Птаха волі, ти народжена співати –
В щастя обертати навіть біль і жаль.