смирението-забрави

Данаил-Петров-Досев
защото мустафа

бе индоевропеец
и афроазиатец едновременно не беше мил подмишници на нил
от мустафа стана мурат
а от али раковски та игнатиев
смирението забрави
омий потта в йордан
чети корана и евангелието
за да ти гонят пак евреите децата но
без мара- беше на
дървото апропо
барон мюнхаузен
ти откъде си
зашот обръснат пак пунтираш българин
но тези гилгамеши- те са тарови
макар чрез внук му лот- тоест сидонци
не разбира се халдеи
гаруда в потта лунна човка натопи
 а философите те- плюят бисери сентенции
лукреций

от кокошките
излязоха тиранозаури които
притистнати от мастодонти
изцъркаха там при скала

мурате ти- от муртинци ил от асеновци
не беше ли от тебе внукът на цар иван александър наричан и али паша
димитрие мурта
ти мурафето а и омерта мерзавецо