Поруч

Бондарь Александр
Твої очі солоні на дотик, на смак – невідомо.
Твої вії прострілюють серце, минаючи тіло.
Я поруч з тобою... я поруч втрачаю свідомість.
Ти згадуєш поруч зі мною усе наболіле.
Твої губи холодні на дотик, на дотик руками,
На смак – не цілована, мабуть тебе я не гідний.
Я поруч з тобою герой мелодрамних романів.
Ти поруч зі мною чужа... чужа та фригідна.
Твоє тіло, навпомацки, тепле, хоч розум без тями.
Твою душу загнали в торгах, ледь не в першу десятку.
Я поруч з тобою кохаю... тебе... до нестями.
Ти поруч зі мною у серці наводиш порядки.