Я тебе шукаю

Кэтемаунт
Я тебе шукаю
В сотнях очей
На фоні асфальту
І кольорів тканин
У буквах і в темряві неба
І в хаосі хвилин
І там, де не бачу, далеко,
І в м'якому кришталю повітря
Ми, мабуть, іще не знайомі
Але ти! Так, ти!!! Ні!!!
...


03.03.08.