Краплями дощ

Кэтемаунт
Краплями дощ, і такий ніжний вітер
Палає сонце в небесах синіх
В ясно-зеленій лоскотній траві
Розлита роса мерехтить
У повітрі екстаз любові
В кожній краплині сонячне море
Чисторізнобарвисте
Хвиля котяться і дихає вітер--
Це сила!
Це буття чи небуття,
Це відчуваю, це я...
Так хочеться квітів


03.03.08.