Темно-синiй вогонь

Кэтемаунт
Темно-синій вогонь
Серед зеленої краси
Безкраїх хвиль
Сузір'я піни
спалахують білим
Під воду!
В цю теплу ніжність!
До самого дна...
Де вже холод...
Мене любить вода,
І я люблю! Так люблю...
це сон...сонцем пронизана вода
...


05.03.08.