Рожевi i чорнi окуляри

Кэтемаунт
Рожеві і чорні окуляри
Я без них нічого не бачу!!!
Я не знаю що справжнє
що--реальність
Хіба не диво--
для сліпих чудодійні окуляри
Або для божественних фантазій--
Коли з нічого--ціла реальність...



05.03.08.