Осiннe

Strega
Дівчам сполоханим дивлюсь в минуле
Я щось забула...
Десь там залишилось уже без мене
дзвінке й зелене,
червоно-вогняне, небесно-синє...
розсипав соняшник, як дні, насіння...
Усе фарбується в жовтогаряче -
дивлюсь і плачу...
Птахи прощаються і теж голосять

Це справді Осінь?