***

Александра Щербинина
Сонячний промінь- це ти,
Луна на небі- це я.
Ти- вогонь,
Я- вода.
Між нами бездна почуттів,
Яскравий безлад волі.
Твої слова, мої думки,
Ворожий подих долі- усе не має сенсу,
Коли в сльозах моя душа,
А усмішка пішла...

Сонячний промінь- це ти,
Луна на небі- це я,
Кохання між нами- війна,
Розлука, мов вічне мовчання
І кожна хвилина, неначе остання.

Ти-вогонь,
Я- вода.
Квітучим садом стало життя.
Кохання і біль, трояндовий пил
Та декілька слів:
я дякую долі за сон, що був твоїм і моїм...