Я дарую тобi...

Мила Московская
Я торкнуся твоєї щоки,
Подивлюсь зачаровано в очі.
Хай на нас не впливають роки
Щастям повнії дні нам, і ночі.

Я дарую тобі це життя,
Як цілющі напої у спрагу.
Ця любов не піде в забуття.
Нам з тобою любов - не розвага.

Поцілунки збереш з моїх рук,
Ти в думках моі мрії малюєш.
Ланцюги розриваєш розлук,
Коли ніжно мене ти цілуєш.



2008-03-16
Мила Московская