Зима

Фустя
ти загадав звичайне бажання
бути нам разом наче в останнє
безглузді дії й шалені слова
в твоїх очах вже погасло сонце
і настала між нами зима


вже другий місяць між нами зима
в твоїх очах немає тепла
я краще піду і буду одна
другий місяць зима


сама без тебе
можливо так треба
можливо все це не даремно
знайшла і забула
як у твоїх обіймах я колись тонула


вже другий місяць між нами зима
в твоїх очах немає тепла
я краще піду і буду одна
другий місяць зима


у пошуках щастя
я зустріла тебе
мої очі горіли
і говорили лише про одне
та в твоїх руках нажаль немає тепла
і я розтану як сніг
на твоїх губах