Великдень

Василиса1
Бабусю хочеш привітати,
З Великдем, святом наших мрій,
Ти зранку маєш їй сказати: "Христос Воскрес" і щиро посміхнись,
Бабуся лагідно всміхнеться: " Воістину Воскрес" каза,
Та тісто вже іде місити,
Щоб паски пекти на свята.

Відкрий ти очі широко,
Поглянь на хату білу,
Яка вона у тебе,
Уютна та красива,
Он бачиш, там от на столі на білому яйці яскраві взори,
А там он тихо на вікні висить собі рушник червоний.

Люби ти білу свою хату, свою бабусю, маму й тата,
Шануй, не бувай хто ти,
Ти українець наш малий.