Р здво

Василиса1
Різдво Христове,
Церква свята,
Це празник Бога,
Та їжа свята.
Бабусі, матусі страви готують,
Кутю смачну всі гості куштують,
А дітки малі людям колядують,
Колядки співають, щедрівки готують,
А в знак подяки їм цукерки дарують.