Гродна

Смородина Кристина
Мой родны куток,ты мая непрытомнасць,
Ты сэрца мае,што шалее так моцна,
Ты радасць,ты шчасце,мая улюблённасць,
І я за цябе не устану бароцца.

***

Мой родны куток,ты мой сцяг,абярог,
Усё жыццё я аддаць табе згодна,
І к табе прывядуць мяне сотні дарог,
Ты мой родны куток,ты мой Гродна!