Нам доля музику писала...

Геннадий Сивак
Нам доля музику писала,
Лягали ноти на ріллю,
В раю троянднім скрипка грала,
Скрипаль вимолював: "Люблю"...

Ми були поруч. Ти і я.
Виднілась праведна стежина,
Яка вела у майбуття,
Як в небо синє полонина.

Пливла мелодія казкова,
І тільки привиди-зірки,
Що підкорялись силі слова,
Впливали змістом на роки.

Автор Геннадій Сівак.
27 липня 2005 року.