Хутро мiняю на взуття

Юрий Чемборисов
"Хутро міняю на взуття,
А газ міняю Ваш на сало.
Все наше, з воза що упало»,-
Сказало хмурое дитя,
Дохнуло винным перегаром
И унесло обувки даром.

1960-е гг., Харьков