Д вчинка в садочку

Сёстры Комазовы
Дівчинка в садочку
нюхала квіточки
Джмелики, мов квочку,
Обсіли її.
______
прим.: дівчиночку

Нюхали квіточки
Джмелі волохаті
Та й сиділи весело
на сусідській Каті.

Катя привіталась,
чемно усміхнулась,
Джмелика в долоню
Взяла та й збагнула:

Джмелі волохаті
Цілий день літають,
Квіточку за квіткою
чемно привітають.

Квітки’ від компліментів
Швидко розквітають,
Схованки із медом
Джмелям підставляють.

Прилітайте джмелики,
Прилітайте бджілки –
Тільки по-одному,
Не ламайте гілки.

Мед той забирайте
та несіть до діжки
Щоб до неї потім
Тупотіли ніжки.

Пальчиком вказівним
Медок набирали
Й це солодке щастя
Швиденько ковтали.

З квіточок веселих
Виростуть на диво
Овочі і фрукти –
Огірки та сливи.

Огірок для дядька
Засолим на закусь
Сливи на слив’янку
Поставимо брагу.

Самогону зварим
Дядько його вип’є
Наб’є тьоті пику
І нечемно гикне.

То ж навіщо джмелики
Квітки привітають?
А щоб була у тьоті
Набитая пика!

(Або ж їм нєфіг дєлать
Просто так літають!)

Добренький дядя Юра с лопатой