Ода пиву!

Сёстры Комазовы
У мене в лівій пляшка, а в іншій запальничка
Блискуча та прикольна малесенька дрібничка.
Іду і не кульгаю та гучно ремигаю
І всі навколо чують – Пиво – як воно є!

Без пива – не життя!
Це людства здобуття!
В житті це головне!
Пиво – як воно Є!
Пиво – як воно Є!

Недоумки в рекламі нещадно нищать пиво
Щоб жінки їх кохали роздягнуті нестямно.
Недоумки не знають, дівчата ті навіщо,
Як пива стільки в хаті та троє пацанів.

Без пива – не життя!
Це людства здобуття!
В житті це головне!
Пиво – як воно Є!
Пиво – як воно Є!

Ще вмію я горілку із пляшки пити ловко
Ні краплі не залишу, допоки там ще мокро.
Бо я не розумію огидне марнотратство
Та пиву без горілки не зраджу, чемне панство!

Без пива – не життя!
Це людства здобуття!
В житті це головне!
Пиво – як воно Є!
Пиво – як воно Є!


А ще цигарки білі засовую до рота,
На носа кільця по три чіпляю димові.
Палити так чудово з дівчатами з реклами,
Бо їм нічого вдома не скажуть їхні мами.

Добренький дядя Юра с лопатой