***

Юлька Марунеску
Я для тебе сплела пожовтілу від сонця останню весну...
Зустрічай мене знову, я її і себе принесу.
І нехай всі дороги тікають у мене з-під ніг...
Але ти не тікай! Я нестимусь тобі на поріг!
І не треба мені церемоній, й пишнот не шукай,
Ти лиш стій... І усмішкою знову мене привітай...
Бо для тебе сплела я ще хрестик нездійснених мрій...
... З непочатих стосунків, з незавершених досі ще слів...