Мертвi душi

Бондарь Александр
В нас немає нi правди, нi iстини,
Голими пальцями душимо вiру,
Релiгiю з жахом жбурляємо з пристанi,
Наче непотрiб, незнаючи мiри.
В нас немає нi страху, нi святостi,
Хрестик натiльний - брелок для мобiльного.
В серцi занадто багато завзятостi,
Дуже слабкi, хоча вiрим, що сильнi ми.
В нас немає нi жаху, нi сорому.
Змученi дiти плацкартного вимiру.
Нас нарiкла повсякденнiсть не хворими, -
Мертвими душами, що ще не вимерли.