Початок i кiнець загубились

Кэтемаунт
Початок і кінець загубились
Попереду й позаду одне і те ж
Щось неясне,
Неіснуюче нічого
Щось рухає мене
до життя до смерті
по світовим законам
Як і що це все -
Не розумію ніколи
Якщо початки і кінці - лише зміни
Якщо воля - поки можеш розбивати стіни
Якщо спокій - коли оточують стіни рідні
І всі межі та назви умовні,
і хаос та порядок - одне...


01.04.08.