стихи на двух языках

Татьяна Назарчук
I am happy.I am glad and cheerful.
I am free of any chains or ties.
Everything is very nice and clear.
I am bringing happiness and light.
       ***
Обрела я счастье и свободу.
Я освободилась от цепей.
Подарила я свободу Роду.
В мире стало чище и светлей

       Пред Отцом

Пред Отцом нагая стою,
Принимая жизни дары.
Я у вечности на краю,
А в награду - миры и миры.
       ***
I am standing in front of God.
He can give me whatever I want.
I am just on the very top
And my gift is the whole world.