Поц1луй, поц1луй...

Геннадий Сивак
Поцілуй, поцілуй
Сизокрила моя,
Поцілуй, поцілуй,
На все воля твоя.

Сам Господь дарував
Наречену мені,
Відтоді і пізнав
Поцілунки смачні...

Зачаруй, зачаруй,
Від душі обійми,
Мила, лиш не ревнуй,
Бо так щасливі ми.

Як люблю тебе я,
Та чекаю завжди,
Подарунок життя,
О, кохана прийди.

Дотик губ дорогий,
Почуття, почуття...
Погляд радісний твій,
Що веде в майбуття.

На світанку даруй
Свій солодкий сюрприз,
Моє серце рятуй,
Поцілунок - каприз...

Автор Геннад1й Сівак.
30 серпня 2006 року.