Змiнюe нiч - ранок нових надiй...

Татьяна Яцишина
Змінює ніч - ранок нових надій,
Запалює світ - вогонь божевільних мрій…

Будуть нові життя, будуть нові пісні,
Світ буде з нами й без нас, хоч вже і не таким…

У кожного є свій шлях – розміром у життя,
Є вибір завжди, завжди, нема тільки вороття…

Кожна наступна мить змінить, напевно, і нас,
Ми здатні на все, на все! Нам лиш непідвладний час…

Початок змін – у думках, все знає тільки душа…
Мрії до нас линуть в снах - мрії всього життя.

Тихі і щирі слова – розпалюють в серці вогонь,
Наповнюють нас почуття, зміст нам відкриває любов.

Буде, все буде у нас – сумні і веселі дні,
Світ, що навколо нас, я називаю своїм…


13.11.2007