Втечу я...

Лера Дворникова
Нехай...
Болить
І чекає..
Ребра , грати
До самого неба
Як мене звати?
Як мене.....
Пусто, марно
Страшно..
Як би злитись
Сховатися
Стати цими травами
Пошепки,_ мамо...
Втечу я..
Кудись до Іспанії
Там помаранчеві
Дерева...
Віти , мов грати
До самого неба
Страшно.....