Мов ракети - мiнарети... Олесю Щирицi

Геннадий Сивак
       Олесю Щириці,
 дорогій людині, моєму другу.

Мов ракети - мінарети,
Стрілянина навкруги...
Блок-пости, чорні берети,
Та сліди від боротьби.

У полон смутного часу,
Що бісився і лякав,
У заручники Хамасу
Несподівано попав...

Як чекала ненька сина,
Був в очах дружини жах...
Сумна долі вікторина,
Україна у сльозах.

Тісний Світ, шляхи Господні...
Вогник віри ще не згас,
Співчуваємо сьогодні,
Що чекає далі нас?

Спроба замаху невдала,
В Газі, у далекій, десь...
Б-жа сила врятувала
Від біди, тебе Олесь!

Автор Геннадій Сівак.
 25 березня 2006 року.