Мить тривалстю в життя

Анастасия Каменская
Твої дитячі надії-
Моє сумне задоволення.
І майже втрачені мрії,
І знову йдемо по колу ми.

Твої неплакані сльози,
Твої слови несподіванні,
І майже всміхнені очі,
І майже серце зупинене...

...І знов роками в діаметрі,
І знову поряд на вдстані,
Вже набирає час оберти,
А увертюра не скінчена.

Моє спадає додолу
Вогню сире покривало,
Я повертаю додому
Любов, якої не стало.

Спливають роки, як циркулем
чітко проведені лінії,
Спливають швидко, нестриманно
Кохання зводять на мінімум...

...Та все одно не складається,
Блукає погляд у натовпі,
Шукає мить, що ховається,
Що втратив спробу впіймати ти.

І зовсім близько, від подиху,
Тримтять повіки моїх очей,
Пульсує в скронях вир спогадів,
У віях губиться біль ночей.

І знову поруч...і так давно
Чекала миті цієї я.
І зупиняється, як в кіно,
На кнопці pause стрічки час.

Та я на play натискаю,
І відриваю долоні,
Що буде далі - не знаю,
Мені не бути в полоні...


...Жива, мрійлива і всміхнена,
І ось вже вільна і впевнена,
І сльози майже вже висохли,
І пам*ять майже розведена...